Årsmöte

Varmt välkomna på årmöte torsdagen den 26 september kl. 17.30!
 
Alla som är intresserade av TTH och vår verksamhet är välkomna till årsmötet.
Under mötet kommer en ny styrelse väljas och medlemsavgiften till läsåret 18/19 fastställas. Det är även ett tillfälle då våra medlemmar kan tycka till om vad föreningen ska göra nästa läsår. 
 

TTH söker ny styrelse för läsåret 18/19!

Vill du vara med och påverka Teknologer till Hästs utveckling? Har du någon idé du vill förverkliga? Sök styrelsen för läsåret 18/19!


Ordförande

Sammankallande för möten och ansvarig för att inget faller mellan stolarna inom styrelsen. Hålla koll på långsiktig planering och stötta andra i styrelsen vid behov. Mejlkontakt med THS, SAR (Sveriges Akademiska Ryttarförbund) och SAIF (Sveriges Akademiska Idrottsförbund) samt svara på diverse frågor som kommer via mejl. Uppdatera medlemsregistret och skicka ut medlemsmejl vid behov. Registrerar medlemmar och lägger in aktiviteter i Idrottonline.


Kassör

Ansvarig för att hålla koll på ekonomin med allt vad det innebär. Se till så att in- och utbetalningar för ridlektioner och andra event görs i tid samt ansvarar för att lägga upp budget och följa upp budget och sköta bokföringen under årets gång.


Ridskolekontakt

Håller kontakt med ridskolan och har som mål att ridlektionerna ska hålla en bra kvalite.  Avstämning via sms inför varje ridlektion hur många deltagare som ska vara med och eventuellt hur hästarna ska delas ut. Ansvarig för att (i samarbete med Sociala medier ansvarig) lägga upp anmälan och marknadsföra ridlektioner via Facebook, Instagram och mejl. Även att skicka bekräftelsemejl till de som anmält sig till ridlektioner samt stämma av med kassören vilka som betalat eller ej. Det är fördelaktigt om Ridskolekontakten är med på ridlektionerna men inget krav.


Sociala medier ansvarig

Har som uppgift att uppdatera Facebook, Instagram och när det behövs även hemsidan. I huvudsak gäller det att se till att aktuell information når medlemmarna men det är ett plus om det kan göras på ett intressant sätt, genom att t.ex. publicera en tillhörande bild. Ansvarar tillsammans med Ridskolekontakten för att information om ridlektioner kommer ut, samt ser till att anmälan läggs ut på hemsidan. Jobbar tillsammans med övriga styrelsemedlemmar för att skapa publicitet och locka nya medlemmar, t.ex. genom att lägga ut bilder från TTH:s aktiviteter.


Eventansvarig

Ansvarar för att planera in sociala evenemang (minst en gång i månaden) som inte inkluderar ridning. Hålla igång en Facebook grupp som är länkad till TTH:s FB-sida där evenemang kommer att läggas upp. Tanken med posten är att skapa möjlighet för medlemmar att umgås utanför rid-tillfällen för att få en mer levande förening.


Tävlingsansvarig
I arbetet ingår att boka tid för uttagning och ev. anordna någon träning inför SM. Du ansvarar för att sköta kontakten med ridskolan och de som ska delta i uttagningen med stöd av övriga styrelsen. Utöver arbetet med SM kan man också som tävlingsansvarig vid intresse anordna någon form av klubbtävling för TTH. Tävlingsansvarig har också till uppgift att marknadsföra de internationella tävlingarna i dressyr och hoppning, som i studentsammanhang kallas SRNC. Har du andra roliga ideer inom träning och tävling finns det självklart utrymme. Låt fantasin flöda, tyglarna är fria!

 

Övriga poster

Det går även att komma med egna förslag om poster. Några anra poster som skulle kunna finnas är tex SAR-kontakt, Vice Ordförande och Sponsoransvarig.

 
 

 

Aktuellt/News:

Ridlektion/Riding lesson19/9
Nu är det snart dags för terminens första ridlektion!
Mer info hittar du här: Ridlektioner
It's soon time for the first riding lesson of this semester!
More info can be found here: Riding lessons
 
Årsmöte 26/9
Mer info om mötet och posterna finns här: Årsmöte
 

Contact

TTH - Teknologer Till Häst / Equestrian Student Association
The Royal Institute of Technology
Drottning Kristinas väg 15
100 44 Stockholm

Facebook: TTH - Teknologer till häst 
Instagram: @tthast

instagram @tthast

© 2015 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode