Anmälningsvillkor 

Anmälan

Anmälningsformuläret finns längre ner på den här sida. Det är först till kvarn som gäller på alla platserna, ett bekräftelsemejl med betalningsinformation kommer skickas till dig om du har fått en plats på ridlektionen. 

Betalning

Lektionen är 60 min och kostar 300kr. Ett bekräftelsemail med betalningsinformation kommer att skickas till dig när du har anmält dig till lektionen.

 

Avbokning

Eventuell avbokning ska ske före kl. 12:00 måndag samma vecka som lektionen äger rum. Om avbokning sker senare kan återbetalning inte garanteras. 

Om ridlektionen ej blir av

Om ridlektionen ej blir av pga orsaker likande dessa: hästar blir skadade eller hästar blir sjuka eller ridläraren blir sjuk och vi inte lyckas hitta en ersättare kommer vi meddela så fort vi får information från ridskolan att lektionen inte blir av. Om ni som ska rida är färre än 5 kommer ridlektionen ställas in i så fall kommer vi att meddela senast 48 timmar innan ridlektionens start att ridlektionen inte kommer bli av. Antingen går det bra att boka om sin ridlektion till ett av våra andra tillfällen (ta kontakt med oss via mejl eller Facebook) eller så görs återbetalning till er senast en vecka efter att ridlektionen skulle ha hållits. Om ni önskar boka om ridlektionstillfället istället för att få pengarna återbetalade MÅSTE ni höra av er direkt till oss på TTH.kontakt@gmail.com innan återbetalning görs.


 

Ang försäkring/Olycksfall etc.

TTH är anslutna till Sveriges Akademiska Idrottsförbund och våra medlemmar täcks av deras olycksfallsförsäkring när de deltar på våra aktiviteter. Försäkringen är tecknad hos Folksam och gäller för olycksfallsskador som inträffar när medlemmen deltar i match, organiserad träning, tävling eller ”prova på” verksamhet anordnad av Sveriges Akademiska Idrottsförbund eller en medlemsförening. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter.

 

Våra skyldigheter

Är att informera om eventuella sjukdomar eller smittor i stallarna som kan komma att påverka er som ryttare. Vår skyldighet är även att informera om korrekt utrustning som ska används under ridlektionerna för eran egen säkerhet.

 

Se formuläret ovan konstigt ut? Prova att gå in här:
Länk till formuläret

Contact

TTH - Teknologer Till Häst / Equestrian Student Association
The Royal Institute of Technology
Drottning Kristinas väg 15
100 44 Stockholm

Facebook: TTH - Teknologer till häst 
Instagram: @tthast

instagram @tthast

Aktuellt/News:

Ridlektion/Riding lesson19/9
Nu är det snart dags för terminens första ridlektion!
Mer info hittar du här: Ridlektioner
It's soon time for the first riding lesson of this semester!
More info can be found here: Riding lessons
 
Årsmöte 26/9
Mer info om mötet och posterna finns här: Årsmöte
 

© 2015 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode