Anmälningsvillkor 

Anmälan*

Anmälan är fullständig och bindande först då du har betalt för ridlektionen. För att delta på ridlektionerna måste du vara medlem i TTH. Bli medlem här

Anmälan består av två steg:

1.     Anmälan görs direkt via formuläret som finns längst ner på den här sidan. 

2.    Betalning görs till bakgiro 751-8368 och märks med FörnamnEfternamn.  Priset för en lektion är 250 SEK. Du måste även vara medlem i TTH och ha betalat medlemsavgiften. 

Först efter detta är din anmälan fullständig och bindande! Det är inte förrän NU du har en garanterad plats på ridlektionen!

Om du anmält dig men inte betalat för ridlektionen så får de som anmäler sig och betalar snabbare än dig förtur och garanterad plats på ridlektionen. Det är först när du har anmält dig OCH betalt för ridlektionen som du har säkrat din plast!

Antal personer per ridlektion

Det är max 10 personer på tisdagar och max 6 personer på onsdagar som kan delta. Om det saknas deltagare, det vill säga det är mindre än 4 personer som är intresserade att rida så kommer ridlektionen att ställas in.

Garanterad plats

Du är garanterad en plats på ridlektionen när en anmälan är gjord OCH betalning har genomförts!  Du är ej garanterad plats om betalning inte görs eftersom det är först till kvarn på alla platserna. 

Först till kvarn

Det är först till kvarn på alla platser på alla ridlektionerna. 

Om ridlektionen ej blir av

Om ridlektionen ej blir av pga orsaker likande dessa: hästar blir skadade eller hästar blir sjuka eller ridläraren blir sjuk och vi inte lyckas hitta en ersättare eller om ni som ska rida är färre än 4, då kommer vi att meddela senast 48 timmar innan ridlektionens start att ridlektionen inte kommer bli av. Antingen går det bra att boka om sin ridlektion till ett av våra andra tillfällen (ta kontakt med oss via mejl eller Facebook) eller så görs återbetalning till er senast dagen efter ridlektionen skulle ha hållits. Om ni önskar boka om ridlektionstillfället istället för att få pengarna återbetalade MÅSTE ni höra av er direkt till oss på TTH.kontakt@gmail.com innan återbetalning görs. 

Avbokning

Ska ske före kl 12:00 minst en vecka innan ridlektionen ska äga rum. Blir du sjuk eller liknande och inte kan delta på en lektion du är anmäld till, medela oss på TTH.kontakt@gmail! Om en ersättare hittas kan du få återbetalning men det garanteras inte. 

Återbetalning

Vid utebliven ridlektion:

Som sagt återbetalning sker till er senast dagen efter då ridlektionen skulle ha hållits.

Vid sjukdom eller förhinder:

Om återbetalning kan göras vid sjukdom eller förhindlektionstillfället.er om avbokningen har skett minst en vecka före lektionstillfället. Vid senare avbokning kan återbetalning ske om en ersättare hittas. I mån av åerbetalning sker den senast dagen efter ridlektionens start.

Pris*

En ridlektion kostar 250 SEK.  Vi har med egenskap av vårt Friskvårdsbidrag reducerad priset med 160kr från ordinarie pris. Samtliga pengar går till att genomföra aktiviteterna och finansiera kommande aktiviteter för er medlemmar. All finansiering går oavkortat till medlemmarna.

Betalning*

Betalning görs till bakgiro 751-8368 och märks med FörnamnEfternamn.  Betalning måste göras direkt efter din anmälan till en ridlektion. Det är tekniskt sett möjligt att betala senare men som sagt kan vi inte garantera att du får en plats då. Detta pga att det finns andra personer som kanske betalar snabbare och därmed tar din plats. Om du betalar senare och det sen finns en plats kvar på det ridlektionstillfället du är anmäld till så får du en garanterad/säkrad plats till den ridlektionen. Om det inte finns någon plats kvar i det läget till ridlektionen så löser vi det genom att ge en plats på någon utav de andra ridlektionstillfällena som du kan med förutsättning att betalningen är genomförd.

Övrigt

Det kan komma att uppstå justeringar kring ridlektionstillfällena och vilka tider dem ges utifall att ridläraren blir sjuk. Om detta uppstår meddelas samtliga deltagare som är berörda direkt dvs senast 24 timmar efter att informationen har nått oss!

 

Praktisk information

- Kom ihåg att tvätta din ridutrusting innan lektionen om du har varit i ett annat stall. 

- Bind upp hästen i ringen som finns i boxen 

- De flesta hästar har benskydd, de för ridning hittas i sadelkammaren och de för hagen hänger vid boxen.

- Häng upp täcken på avsedd plats, varje häst har ett nummer på boxen, täcket och kroken

 

Ang försäkring/Olycksfall etc.

TTH är anslutna till Sveriges Akademiska Idrottsförbund och våra medlemmar täcks av deras olycksfallsförsäkring när de deltar på våra aktiviteter. Försäkringen är teckand hos Folksam och gäller för olycksfallsskador som inträffar när medlemmen deltar i match, organiserad träning, tävling eller ”prova på” verksamhet anordnad av Sveriges Akademiska Idrottsförbund eller en medlemsförening. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter. 

 

Våra skyldigheter*

Är att informera om eventuella sjukdomar eller smittor i stallarna som kan komma att påverka er som ryttare. Vår skyldighet är även att informera om korrekt utrustning som ska används under ridlektionerna för eran egen säkerhet. 


*Läs mer om detta i info om ridlektioner här på hemsidan. 

Se formuläret ovan konstigt ut? Prova att gå in här:
Länk till formuläret

Contact

TTH - Teknologer Till Häst / Equestrian Student Association
The Royal Institute of Technology
Drottning Kristinas väg 15
100 44 Stockholm

Facebook: TTH - Teknologer till häst 
Instagram: @tthast

instagram @tthast

Aktuellt:

Ridlektion 8/5

Äntligen har vi fått en ridlektion på Enskede Ridskola, anmälan hittar du här: Anmälan till ridlektioner

Student-SM 4:e-6:e maj
Följ oss på instagram under SM helgen och se hur det går för våra tävlande! 
 
SQUVALP 11:e-12:e maj
TTH har såklart ett lag med på Squvalp! 
 
Medlemskap 17/18
 
 
 
 

© 2015 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode