SRNC

Student Rider Nations Cup är internationella stundent tävlingar där man kan representera Sverige både nations lag och kombinerade lag. Tävlingarna hålls framför allt under våren och sommaren men finalen går över nyår!

För att se vilka tävlingar som hålls gå in på AIECs hemsida: www.aiecworld.com/eventoverview/
 
Vi publicerar inlägg på vår facebooksida när det går att anmäla sig till tävlingarna, men vill du veta mer redan nu kan du kontakta Nations responsible (NR) på nr.sweden@gmail.com

Intygs-träning

För att få tävla i de internationella tävlingarna SRNC krävs intyg för både dressyr och hoppning, signerat av A/B/C-tränare i respektive gren, alternativt SRLIII, fälttävlanstränare eller hippolog. TTH tänkte arrangera träningar för att få dessa intyg påskrivna, om intresse finns! Fyll därför i formuläret nedan om du är intresserad av sådana träningar. 

När och var? 

Vi har haft kontakt med Wirsbo ridcenter som ligger i Virsbo, strax norr om Västerås. Resan tar ca 1,5h med bil. Där finns möjlighet att ha sådana kurser och vid två pass är man på anläggningen ca kl 10-15

Formuläret nedan rör framförallt kursen vi har bokat in 25/10 men fyll gärna i formuläret om du är intresserad för finns intresse kan vi anordna fler sådana träningar. 

Kostnad

Ordinarie pris är 600kr/person för ett pass och 1150kr för två pass. Dessa priser gäller om man bara är två personer, men är man fler blir det något billigare. TTH kommer även att subventionera lektionerna så priset kommer maximalt sluta på 470kr/person för ett pass och 880kr för två pass (och antagligen ännu billigare om det blir fler än 2 ryttare). Resekostnad tillkommer.

Sista anmälningsdag har passerat för den inbokade dagskursen (25/10), men finns intresse kan vi anordna fler sådana träningar. Alla intresserade kommer att kontaktas via mail.

Ser formuläret nedan konstigt ut? Prova att gå in här: Länk till formuläret

Aktuellt:

Ridlektion 29/3

Anmälan till nästa ridlektion 29/3 är öppen. Läs mer och anmäl dig här!

TTH blir SSEC

TTH har bytt namn till SSEC (Stockholm Student Equestrian Club). En ny hemsida är på gång.

News:

Riding lesson 29/3

The sign in for the riding lesson 29/3 is now open. Read more and sign up here!

TTH becomes SSEC

TTH has changed name to SSEC (Stockholm Student Equestrian Club). A new website is coming.

Contact

TTH - Teknologer Till Häst / Equestrian Student Association
The Royal Institute of Technology
Drottning Kristinas väg 15
100 44 Stockholm

Facebook: TTH - Teknologer till häst 
Instagram: @tthast

instagram @tthast

© 2018 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode