Om TTH 

Vårt mål och syfte med förenigen är att skapa aktiviteter och ett nätverk för rid- och hästintresserade studenter. Vi är sen 2016 en medlemsförening i Svenska Akademiska Ryttarförbundet (SAR) och kan därmed delta i Student-SM. Är du sugen på att tävla både nationellt och internationellt via TTH hör av dig till oss på TTH.kontakt@gmail.com! Kanske är du vår nästa TTH-profilryttare i kommande Student-VM? 

Vi kan även med gläjde meddela att i år har vi blivit beviljade Friskvårdsbidrag som kommer gör att ni som medlemmar får ytterligare rabatterat pris på våra aktiviteter! Det är vi oerhört glada för! 

En av föreningens populäraste aktiviteter är ridlektioner. Kika in under fliken Ridlektioner, där finns all information och anmälan till de kommande ridlektionerna! Platserna har varit väldigt eftertraktade under våren, så skynda innan platserna tar slut! Platserna släpps i normalfallet kl. 20.00 14 dagar innan ridlektionen hålls. Det är först till kvarn som gäller och det har varit uppskattat att ta en pluggpaus med ridning här på KTH! 

TTH grundades i december 2013 med syfte att marknadsföra ridsport på KTH. En månad senare representerade TTH, THS på Kårens dag @Nymble med the ikoniska Netlight hästen som sällskap. TTH har sen dess vuxit kraftigt i antal medlemmar och har arrangerat pubar, ridlektioner, turidningar och erbjudit rabatter hos varumärken inom ridsporten med mera. Vi har även blivit uppmärksammade i media bland annat kika in artikel som skrevs i den svenska tidningen Ridsport om vår förening! www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2014/1/Teknologer-till-Hast-vill-framja-ridsporten-pa-KTH/

Här nedan kan ni se ett citat från artikeln. 

- Det kan vara väldigt svårt att kombinera heltidsstudier med sportande, inte minst om man tänker på kostnader då man som student har en begränsad budget. Därför vill vi kunna erbjuda rabatter på ridsportbutiker, erbjudanden från ridskolor och framförallt främja ridsporten på KTH genom att skapa ett forum för de som delar intresset. Vi vill även verka inom den studentikosa delen på skolan genom att exempelvis anordna gasquer, förhoppningsvis med andra föreningar, säger hon. - Klara Hovstadius, tidigare vice ordförande nu en av våra utomlandskorrespondenter för TTH till Svenska tidningen Ridsport

Aktuellt/News:

Ridlektion/Riding lesson19/9
Nu är det snart dags för terminens första ridlektion!
Mer info hittar du här: Ridlektioner
It's soon time for the first riding lesson of this semester!
More info can be found here: Riding lessons
 
Årsmöte 26/9
Mer info om mötet och posterna finns här: Årsmöte
 

Kontaktinformation

Mejl: TTH.kontakt@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/TTH.THS/

Instagram: @tthast

Contact

TTH - Teknologer Till Häst / Equestrian Student Association
The Royal Institute of Technology
Drottning Kristinas väg 15
100 44 Stockholm

Facebook: TTH - Teknologer till häst 
Instagram: @tthast

instagram @tthast

© 2015 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode